`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Architects Unfolding

Αγία Παρασκευή, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Η Μαρία Γκιάτα δημιούργησε το αρχιτεκτονικό γραφείο Architects Unfolding τον Οκτώβριο του 2009, με έδρα την Αγία Παρασκευή. Τα έργα του αρχιτεκτονικού γραφείου κυμαίνονται από αρχιτεκτονικές μελέτες και κατασκευές κτιρίων (όπως κατοικίες) μέχρι πλήρεις και ολοκληρωμένες ανακαινίσεις χώρων (όπως διαμερισμάτων, γραφείων, καταστημάτων). Δύο είναι οι βασικοί παράμετροι που χαρακτηρίζουν την δουλειά του αρχιτεκτονικού γραφείου μας και προσπαθούμε πάντοτε να τους λαμβάνουμε υπόψη στην διάρκεια του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού: ο στόχος μας να δημιουργούμε χώρους που υπηρετούν τον άνθρωπο και όχι τον αρχιτεκτονικό μας εγωισμό, και μία διαρκή προσπάθεια να αφήνουμε όσο το δυνατόν μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα, ακολουθώντας τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής όπου είναι εφικτό.

Μέσα από την χρήση των υλικών, την σύνδεση των χώρων μεταξύ τους, τον τρόπο με τον οποίο εισέρχεται το φως μέσα στο κτίριο, το αρχιτεκτονικό γραφείο Architects Unfolding έχει ως πρωταρχικό μας στόχο μία πιο ‘ανθρωπιστική’ αρχιτεκτονική. Τα κτίρια μας αντανακλούν μία διαρκή προσπάθεια να επιτρέψουμε στον χρήστη να νιώσει άνετα και ‘σαν στο σπίτι του’.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική, ως βασικό εργαλείο, μας ωθεί να χειριζόμαστε κάθε κτίριο, ανοιχτό ή κλειστό χώρο, ως μία ακόμη ευκαιρία για να δημιουργήσουμε μία νέα αισθητική προσέγγιση. Τα έργα του αρχιτεκτονικού γραφείου μας αποτελούν μία μεγάλη γκάμα συμπεριλαμβάνοντας μελέτες και κατασκευές κτιρίων, κήπων ή πλατειών (αρχιτεκτονική τοπίου), ανακαίνιση χώρων, ακόμη και ‘διακόσμηση’ υπαρχόντων χώρων, πάντοτε με γνώμονα την υψηλή αισθητική και τον βιοκλιματικό σχεδιασμό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Architects Unfolding
Architects Unfolding
Architects Unfolding

Δρυάδων 11, Αγία Παρασκευή, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες