`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

ΆΡΜΩΝ Χώρος Αρχιτεκτονικής

Λάρνακα , Κύπρος

WEBSITE

TAYTOTHTA

Η Ελευθερία Σεργίδου γεννήθηκε το 1965 στη Λάρνακα. Αποφοίτησε το 1991 ως Αρχιτέκτων D.P.L.G., από την Ecole d’ Architecture de Paris la Defense. Ακολούθως, συνέχισε τις σπουδές της και το 1993 απόκτησε το D.E.A. «Jardins-Paysages-Territoires», από την Ecole d’ Architecture de Paris la Villette και την Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales.

Ο Βασίλης Πασιουρτίδης γεννήθηκε το 1964 στη Λάρνακα. Αποφοίτησε το 1990 ως Αρχιτέκτονας Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από το 1990 έως το 1992 εργάστηκε στην Αθήνα με τους Δόμηση ΕΠΕ και από το 1992 έως το 1995 εργάστηκε στην Αθήνα με τους Atelier 66 (Δημήτρη και Σουζάνα Αντωνακάκη).

Από το 1995 διατηρούν αρχιτεκτονικό γραφείο στη Λάρνακα με την επωνυμία «ΆΡΜΩΝ χώρος αρχιτεκτονικής», το οποίο δραστηριοποιείται στη αρχιτεκτονική μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικών και δημοσίων έργων.   

Το γραφείο τους διακρίθηκε με Έπαινο στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Κύπρου το 1998, κέρδισε το Α’ Βραβείο στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για το Ολυμπιακό Μέγαρο και Πάρκο το 1999 και διακρίθηκε με Έπαινο στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων το 2010.

Με μελέτη και επίβλεψη του γραφείου τους, το 2006 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανέγερσης του Ολυμπιακού Μεγάρου και Πάρκου στη Λευκωσία και το 2007 το έργο τους εκπροσώπησε την Κύπρο στα Βραβεία Mies van der Rohe.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΆΡΜΩΝ Χώρος Αρχιτεκτονικής

Λεωφ. Αρχιεπ. Μακαρίου, Αρ. 61, Γραφείο 402, Λάρνακα , Κύπρος

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες