`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

G2lab

Ιωάννινα, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Το G2 Lab είναι ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο αρχιτεκτονικής, που δημιουργήθηκε το 2010, από τον Γιώργο και Γιάννη Ευθυμιάδη, απόφοιτους της πολυτεχνικής σχολής του Α.Π.Θ.

Βασικός στόχος του εργαστηρίου είναι η αντιμετώπιση κάθε έργου ως μια ξεχωριστή σχεδιαστική διαδικασία μέσα από την ολιστική προσέγγιση.

Πιστεύοντας πως η αρχιτεκτονική σχετίζεται με όλες τις σχεδιαστικές κλίμακες, καθώς αυτές συνθέτουν το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε, η ομάδα G2lab λειτουργεί πολυδιάστατα αναλαμβάνοντας έργα που εκτείνονται από τον αστικό σχεδιασμό μέχρι τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες επίπλων και φωτιστικών. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση συνδέεται πάντα με μία σαφή ιδέα(concept), ικανή να δημιουργεί μοναδικές βιωματικές εμπειρίες, προσδίδοντας ταυτότητα στον εκάστοτε χώρο.

Βασικό μέλημα η επικοινωνία με τον πελάτη ώστε να κατανοηθούν οι ανάγκες και οι επιθυμίες και να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα αναπαραστατικά και επικοινωνιακά εργαλεία.

Το portfolio του γραφείου περιλαμβάνει μια ποικιλία από έργα, όπως κατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, καταστήματα αλλά και αντικείμενα μικρής κλίμακας, πολλά από τα οποία έχουν δημοσιευτεί σε γνωστά αρχιτεκτονικά έντυπα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

G2lab

Πουτέτση 21, Ιωάννινα, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες