`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Stefanos Vasdekis & Architects

Παλλήνη, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Η πολυετής δραστηριότητα του αρχιτεκτονικού γραφείου περιλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη ιδιωτικών έργων όπως μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, κτίρια γραφείων και καταστημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Επίσης αναλαμβάνουμε ανακατασκευές, διαμορφώσεις εξωτερικού χώρου, διακόσμηση εσωτερικών χώρων και βιοκλιματικό σχεδιασμό.

Στην εκπόνηση μελετών συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους και έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες και συμβούλους, διαφορετικών ειδικοτήτων προκείμενου να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.


Το γραφείο μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση και διακόσμηση όλων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες των πελατών μας, παρέχουμε ένα εύρος υπηρεσιών ανακαινίσεων σπιτιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, πολυκατοικιών, αλλά και μεμονωμένων εσωτερικών χώρων (μπάνιο, κουζίνα, κτλ).

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα συνεργεία ώστε να καλύψουμε όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για τις ανάγκες κατασκευής, ανακαίνισης αλλά και διακόσμησης κάθε είδους χώρου. Το γραφείο μας καθορίζει τον πλήρη οικονομικό προϋπολογισμό του κόστους των υλικών και των αντίστοιχων εργασιών εκ των προτέρων. Η τεχνογνωσία μας, σας εγγυάται το επιτυχημένο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Stefanos Vasdekis & Architects
Stefanos Vasdekis & Architects
Stefanos Vasdekis & Architects
Stefanos Vasdekis & Architects

Κανάρη 1, Παλλήνη, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες