`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Stokas

Γλυφάδα, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Η Stokas Inc. ιδρύεται το 1997 από το Γιάγκο Στόκα αναλαμβάνοντας την μελέτη ή την επίβλεψη και ανέγερση κατοικιών, ξενοδοχείων και βιομηχανικών έργων, συνεργαζόμενη παράλληλα με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, αναπτύσσοντας ένα ευρύ κύκλο πελατών κυρίως από την κεντρική Ευρώπη αλλά και την βόρεια Αμερική. Η Stokas, υιοθετώντας τις λέξεις καινοτομία, επαγγελματισμός και εξέλιξη, εστιάζει στη μελέτη και κατασκευή κατοικιών υψηλών απαιτήσεων, σε όλη την Ελλάδα. 

Διαφάνεια – Ενθουσιασμός - Σχολαστικότητα - Καινοτομία

Είναι οι βασικοί άξονες οι οποίοι χαρακτηρίζουν κάθε νέα συνεργασία. Οι αναζητήσεις του πελάτη αποτελούν το έναυσμα για την Stokas η οποία με ενθουσιασμό και έμπνευση, στοχεύοντας πάντα στο εξαίρετο, παρέχει μία ξεχωριστή ποιότητα ζωής.

Ο συνδυασμός της λειτουργικότητας με την γεωμετρία, η ενοποίηση των εσωτερικών με τους εξωτερικούς χώρους, η χρήση των τοπικών υλικών της εκάστοτε περιοχής καθώς και η εκμετάλλευση του άπλετου Ελληνικού  φωτός, αποτελούν τα βασικά συστατικά της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Stokas.

Η σχολαστικότητα στη συναρμογή και και τη συμμετρία των υλικών, η καινοτομία στην επιλογή των επενδύσεων και των τελειωμάτων, η διαρκής εξέλιξη και εφαρμογή νέων μεθόδων καθώς και η αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος, είναι οι συνιστώσες της κατασκευαστικής φιλοσοφίας της Stokas.

Μαζί με τα παραπάνω, η ανάδειξη των νέων ανθρώπων, η υιοθέτηση καινοτόμων ιδεών και προκλήσεων, η ομαδική δουλειά, αλλά πρωτίστως η φροντίδα για κάθε έργο συνέθεσαν το όραμα της Stokas που εξελίχθηκε σταδιακά την τελευταία εικοσαετία, καθιστώντας την αναγνωρίσιμη και μοναδική για την παροχή υπηρεσιών της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas
Stokas

Γούναρη 85, Γλυφάδα, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες