`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Studio99

Βόλος, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Το Studio 99 είναι ένα αρχιτεκτονικό γραφείο που ιδρύθηκε το 2022, έχει έδρα τον Βόλο και συγκεντρώνει μια διεπιστημονική ομάδα αρχιτεκτόνων, μηχανικών, σχεδιαστών, καλλιτεχνών και τεχνιτών που μοιράζονται την έμπνευση και την επιθυμία να χρησιμοποιούν την αρχιτεκτονική ως εργαλείο για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής και ως μέσο διαμόρφωσης νέων κοινωνικών εμπειριών. Η δουλειά μας προσπαθεί να λειτουργήσει ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων όπως η αρχιτεκτονική, η πολεοδομία, η αρχιτεκτονική τοπίου και εσωτερικών χώρων, γραφιστική, ψηφιακό σχεδιασμός και τέχνη, δημιουργώντας ένα πλαίσιο όπου η σχέση μεταξύ αυτών των κλάδων διαμορφώνει τις ιδέες και τα έργα μας.

Η κλίμακα δεν έχει σημασία

Δραστηριοποιούμαστε σε κάθε είδους κλίμακα, με στόχο να εξελίξουμε μια συνεκτική διαδικασία για την αντιμετώπιση του κάθε πρότζεκτ και των ιδιαίτερων απαιτήσεών του, αναπτύσσοντας έναν ξεχωριστό τρόπο προσέγγισης και επίλυσης του κάθε έργου.

Η συνθετική διαδικασία και τα εργαλεία σχεδιασμού μας επιδιώκουν να να συνδυάσουν νέα ψηφιακά μέσα με αναλογικές πρακτικές, στοχεύοντας  στη δημιουργία αρχιτεκτονικών και αισθητικών αρχών που παράγονται από τα ιδιαίτερα στοιχεία του κάθε τόπου, διατηρώντας και ενισχύοντας τη μνήμη και την ταυτότητά του, εστιάζοντας παράλληλα σε νέες πρακτικές και μορφολογίες. Η αίσθηση του τόπου που κατοικούμε, φυσικού ή τεχνητού, και το περιβάλλον του είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να αναπτύξουμε τη σχεδιαστική μας ιδέα.

Αντιμετωπίζοντας την περιβαλλοντική κρίση και κατανοώντας την επιστημονική προσέγγιση της αρχιτεκτονικής, το Studio 99 δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του βιώσιμου σχεδιασμού ως υποχρέωση για το μέλλον του δομημένου περιβάλλοντος.

Αυτή τη στιγμή συμμετέχουμε σε πολλά έργα στην Ελλάδα και την Ευρώπη και οι προτάσεις μας έχουν αποσπάσει τιμητικές μνείες, βραβεία, καθώς και πολυάριθμες διακρίσεις σε διαγωνισμούς για δημόσια έργα, μερικά από τα οποία είναι τώρα υπό ανάπτυξη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Studio99

Ρήγα Φεραίου 99, Βόλος, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες