`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

VTria Architects

Λαμία, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Το αρχιτεκτονικό γραφείο VTria Architects λειτουργεί από το 1980 με έδρα τη Λαμία κι έχει δημιουργήσει έργα σε πολλές ακόμη περιοχές στην Ελλάδα. Μέσα στα χρόνια αναπτύχθηκε κι εξελίχθηκε σε μία ομάδα αρχιτεκτόνων που με τη δυναμική της ματιά και καινοτομία δημιουργεί κι αντιμετωπίζει τα σύνθετα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου. Η δραστηριότητα του γραφείου ποικίλει κι εκτείνεται σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών σύνθεσης, σχεδιασμού, μελέτης, επίβλεψης και διεύθυνσης έργου, καλύπτοντας, έτσι, τις περισσότερες απαιτήσεις των δημόσιων και ιδιωτικών αρχιτεκτονικών έργων και περιλαμβάνει έργα αποκατάστασης, interior design, κατοικιών, αρχιτεκτονικής τοπίου, αστικού σχεδιασμού, δημόσιας διοίκησης, εκπαίδευσης και πολιτισμού.

Η μοναδική αισθητική, η διαχρονικότητα της κατασκευής, η λειτουργικότητα και η συνομιλία της με το φυσικό τοπίο, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του έργου μας, τα οποία και προσαρμόζονται στη μοναδικότητα της κάθε περίπτωσης και στις επιθυμίες κι ανάγκες του κάθε ανθρώπου που το κατοικεί. Η έμπνευση και η καθαρότητα των έργων μας, είναι κι αυτή που μας χάρισε έναν αριθμό βραβεύσεων και διακρίσεων σε πανελλήνιους και διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VTria Architects
VTria Architects
VTria Architects
VTria Architects
VTria Architects

ΕΡΓΑ

VIDEO

Ησαΐα 15, Λαμία, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες