`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

YRIA DESIGN

ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Το γραφείο Yria Design δημιουργήθηκε το 2015  από τον Αθανάσιο Πυρπυρή, την Ελίνα Πυρπυρή και τη Λυδία Πυρπυρή. Αποτελεί  τμήμα της Υρία Τεχνικής, όπου συμμετέχει σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα δημοσίου και ιδιωτικού χαρακτήρα. Από το 2017  μέλος της ομάδας είναι ο Νίκος Μπιλίνης ,Φάνης Σκουφιάς και από το 2019 η Χρυσούλα Δήμητρα και η Καλομοίρη Κωνσταντίνα.

Το ευρύ φάσμα ειδίκευσης του γραφείου, αφορά σε ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, κτίρια εκπαίδευσης, κτίρια γραφείων, αποκαταστάσεις διατηρητέων κτιρίων, σχεδιασμό δημόσιων υπαίθριων χώρων, αναπλάσεις πλατειών, κτίρια με εμπορικές χρήσεις κα.  Το γραφείο εδράζεται στην Αθήνα, αλλά αναλαμβάνει έργα σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Ξεκινώντας από την αρχική ιδέα προχωράμε στην ολοκλήρωση της μελέτης και την αδειοδότηση και συνεχίζουμε έχοντας τη δυνατότητα να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου τα στάδια της κατασκευής και την επίβλεψη, με υπευθυνότητα, έμφαση στη λεπτομέρεια και στις επιθυμίες του κάθε ιδιοκτήτη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

YRIA DESIGN
YRIA DESIGN
YRIA DESIGN
YRIA DESIGN
YRIA DESIGN

ΘΕΤΙΔΟΣ 6, ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες