`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Zeropixel Architetcs

Χανια, Ελλάδα

WEBSITE

TAYTOTHTA

Κύριο αντικείμενό μας είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή κατοικιών, με κέντρο τους ανθρώπους που θα βιώνουν τον χώρο και το περιβάλλον που θα ενταχθούν και στόχος μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση της ζωής τους. Μία ιδιαίτερα σημαντική, δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία. Γνωρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους, πως σκέφτονται, πως ζουν, πως τους αρέσει να κινούνται στο χώρο, τα μικρά πράγματα που τους ευχαριστούν και τις ανάγκες που θα προκύψουν στο μέλλον. Το να μεταφέρεις τα όνειρα των ανθρώπων στο χαρτί και έπειτα να τα χτίζεις είναι κάτι το μοναδικό.

Η αρχιτεκτονική προσέγγιση γίνεται μέσα από απλές και καθαρές γραμμές, δημιουργώντας κτίρια με ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό design που χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα και εργονομία, εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας και της μηχανικής, αποφεύγοντας κοστοβόρες κατασκευές αρχιτεκτονικού ενθουσιασμού.

Με σεβασμό στο οικονομικό πλαίσιο που ορίζεται και αξιοποιώντας το κλίμα της Ελλάδας, σχεδιάζουμε βιοκλιματικά κτίρια χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα. Ενοποιούμε το μέσα με το έξω, ενισχύοντας τον υπαίθριο βίο. Μεγάλα διαμπερή ανοίγματα και κινούμενες επιφάνειες γυαλιού, αίθρια και διάτρητες οροφές, επιτρέπουν το παιχνίδι φωτός και σκιάς στο χώρο, καθώς και το φυσικό κλιματισμό των κτιρίων. Υλικά και υφές εναλλάσσονται αρμονικά, συνθέτοντας χώρους που δίνουν διαφορετικά ερεθίσματα στο χρήστη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Zeropixel Architetcs

ΕΡΓΑ

VIDEO

Ζυμβρακακηδων 155, Χανια, Ελλάδα

Το μήνυμά σας εστάλει με επιτυχία.
Ευχαριστούμε πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες