`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
5+1 Λόγοι που Αρχιτέκτονες και Μελετητές θα επισκεφθούν το Building Material Show 2023

5+1 Λόγοι που Αρχιτέκτονες και Μελετητές θα επισκεφθούν το Building Material Show 2023

Archetype team - 08/09/2023 ΝΕΑ

Οι Αρχιτέκτονες, οι Μελετητές και τα Τεχνικά Γραφεία αποτελούν ένα στρατηγικό κοινό στο οποίο απευθύνεται το Building Material Show, το νέο Εκθεσιακό Event με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τις Ζωντανές Παρουσιάσεις και Εφαρμογές Δομικών Υλικών. Ας δούμε 5+1 λόγους για τους οποίους αυτό το στρατηγικό κοινό θα επισκεφθεί την Έκθεση.

  1. Η ραγδαία ανάπτυξη της Τεχνολογίας Υλικών, αλλά και η παραγωγή Νέων Υλικών, δημιουργούν την ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης των Μελετητών για τις νέες εξελίξεις στον χώρο. Στο Building Material Show θα ενημερωθείτε για διάφορα νέα Υλικά, ή για νέες χρήσεις γνωστών Υλικών, από καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου των Κατασκευών.

  2. Η σαφής μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, στέρησε από αρκετούς εκπροσώπους της νέας γενιάς Αρχιτεκτόνων, τη δυνατότητα να εξοικειωθούν (μέσω πρακτικής “τριβής” στον χώρο της οικοδομής) με τη χρήση και εφαρμογή των Υλικών που καλούνται να προδιαγράψουν. Οι Ζωντανές Παρουσιάσεις και Εφαρμογές Δομικών Υλικών, που αποτελούν κυρίαρχο χαρακτηριστικό του Building Material Show, θα βοηθήσουν τους νέους αρχιτέκτονες (και όχι μόνο) να καλύψουν αυτό το κενό.

  3. Το Ειδικό Θεματικό Αφιέρωμα για τις Επισκευές/Ενισχύσεις Κατασκευών που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του Building Material Show 2023, είναι μια ευκαιρία για ολιστική ενημέρωση Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών σχετικά με το πολύ σημαντικό ζήτημα της Επανάχρησης Κτιρίων, καθώς πλέον καθίσταται επιτακτική η γνώση για την αξιοποίηση των παλιών κτιρίων, μέσω της προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

  4. Το Κεντρικό Stage του Building Material Show 2023 θα φιλοξενήσει σημαντικούς Ακαδημαϊκούς του χώρου των Κατασκευών, καθώς και καταξιωμένους Επαγγελματίες/Τεχνίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ένα άκρως ενδιαφέρον, τόσο από ενημερωτική όσο και από εκπαιδευτική άποψη, Πρόγραμμα Ομιλιών και Παρουσιάσεων, με στόχο την Παροχή Εξειδικευμένης Γνώσης για τα Υλικά και την Εφαρμογή τους.

  5. Δεδομένου ότι στο κοινό των επισκεπτών του Building Material Show περιλαμβάνονται επίσης οι Επαγγελματίες Εφαρμοστές/Τεχνίτες, οι Μελετητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εν δυνάμει συνεργάτες τους, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης. Καθώς είναι καταγεγραμμένη η ανάγκη προσέλκυσης καλών συνεργείων γύρω από την Κατασκευή, η συνύπαρξη Μελετητών και Τεχνιτών στον ίδιο χώρο, θα δώσει τη δυνατότητα γνωριμίας και μιας αρχικής αξιολόγησής τους, κατά τη διάρκεια των Ζωντανών Επιδείξεων.

  6. Όπως συμβαίνει με όλες τις στοχευμένες επαγγελματικές εκθέσεις, Αρχιτέκτονες, Μελετητές και Τεχνικά Γραφεία θα μπορέσουν, μέσω της αλληλεπίδρασης με Εκθέτες και άλλους Επισκέπτες, να γίνουν μέρος μιας αναπτυξιακής διαδικασίας επικαιροποίησης του κλάδου σε όλα τα στάδιά του (Μελέτη-Υλικά-Κατασκευή). Τις περισσότερες φορές, αυτή η διαδικασία επιτελείται υποσυνείδητα, ωστόσο είναι απόλυτα παραγωγική για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη!


Κατεβάστε εδώ τη δωρεάν πρόσκλησή σας!

PRODUCT CATALOGUE

ΝΕΟ!

MYKONOS Βιοκλιματική Πέργκολα

GLM HELLAS

Σχισμές αποστράγγισης ομβρίων και κανάλια HDPE

CARAMONDANI HELLAS

Καναπές Brutus

Homad

Κάθισμα TNK Flex by ACTIU

The Green Office

Ρυθμιζόμενο σε ύψος γραφείο Mobility by ACTIU

The Green Office
LOAD MORE ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιλοτικές Στρατηγικές Παρέμβασης για την Αναβίωση του Genuis Loci στη Λεμεσό

Ιωάννης Θεοφάνους, Στυλιανός Κουλουντής - 27/09/2023

Τα τοπία των γκρίζων βράχων

Τάσης Παπαϊωάννου - 25/09/2023

Εξόρυξη Μνήμης: Παράκτιες Διαδρομές στο Μέγα Λιβάδι Σερίφου

Κορίνα Ασημακοπούλου, Ελένη Νικολού - 24/09/2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

July Issue vol.2 | 2023
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες