`

ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Υλοποίηση Νέου Έργου από την ABAS για το NOUS Hotel Σαντορίνης

Υλοποίηση Νέου Έργου από την ABAS για το NOUS Hotel Σαντορίνης

Archetype team - 15/09/2022 ΝΕΑ

Η ABAS ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο του μεγαλύτερου resort στη Σαντορίνη από τη YES! HOTELS

Η ABAS Integrated Systems ολοκληρώνει με επιτυχία ακόμα ένα έργο στον ξενοδοχειακό κλάδο, συνεχίζοντας έτσι τη δυναμική της πορεία στον χώρο. Πρόκειται για το NOUS HOTEL Σαντορίνης, το νέο project του Ομίλου YES! HOTELS που διαθέτει επίσης τα NEW HOTEL Athens, SEMIRAMIS Kifisia και PERISCOPE Athens, όντας πλέον το μεγαλύτερο σε έκταση και δωμάτια resort του νησιού.

 Η ABAS είχε την τιμή να σχεδιάσει, να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει ψηφιακά συστήματα διανομής ήχου, τηλεδιάσκεψης και έξυπνων αυτοματισμών καθώς και σύστημα ανακοινώσεων, παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη σε όλο το ξενοδοχείο. Επιλέχθηκαν design ηχεία επώνυμων κατασκευαστών, για ομοιόμορφη κάλυψη ήχου και διανομή μουσικής, και video projectors με ειδικό μηχανισμό απόκρυψης ώστε μην διαταράσσουν αισθητικά τον χώρο. Οι αυτοματισμοί CRESTRON προσφέρουν πλήρη έλεγχο εικόνας και ήχου, ενώ το σύστημα ανακοινώσεων παρέχει απόλυτη ασφάλεια, ανταποκρινόμενο στις υψηλότερες απαιτήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή των κρίσιμων ανακοινώσεων σε περίπτωση κινδύνου και την έγκαιρη εκκένωση των χώρων. Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με την AVAX.

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

  • Σύστημα Ανακοινώσεων EN54 πλήρους αποκεντρωμένης αρχιτεκτονικής, με ενεργό εξοπλισμό πιστοποιημένο κατά ΕΝ54-16, και χρήση ειδικών DSP processors σε κάθε ζώνη. Το σύστημα είναι επίσης αυτοεπιτηρούμενο με εφεδρικούς ενισχυτές, που ενεργοποιούνται σε περίπτωση πιθανής βλάβης. Χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 500 ηχεία πιστοποιημένα κατά EN54-24, παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου.
  • Ψηφιακό πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου, με πλήρη χειρισμό των ζωνών από app για smartphones / iPhone / iPad και από ψηφιακά χειριστήρια σε κάθε χώρο. Τα 300 και πλέον outdoor ηχεία υψηλής ποιότητας και σχεδίασης είναι κατάλληλα για μόνιμη εξωτερική τοποθέτηση.
  • Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου για το pool bar του ξενοδοχείου, με ειδικά weatherproof εξωτερικά power ηχεία, για αναπαραγωγή μουσικής υψηλής έντασης και ποιότητας.
  • Επαγγελματικό σύστημα Video Projection στις αίθουσες εκδηλώσεων, με χρήση professional Laser projector πολύ υψηλής φωτεινότητας, για πραγματοποίηση παρουσιάσεων υψηλής ποιότητας. Οι projectors φέρουν μηχανισμό απόκρυψης όταν δε χρησιμοποιούνται.
  • Σύστημα Τηλεδιάσκεψης - Video Conference στις αίθουσες εκδηλώσεων, με χρήση επαγγελματικής Soundbar Crestron USA για πλήρη κάλυψη όλου του χώρου με Genius Framing και ΑΙ features, που αναγνωρίζει τα άτομα που συμμετέχουν στη σύσκεψη διορθώνοντας το frame αυτόματα.
  • Σύστημα Αυτοματισμού CRESTRON στις αίθουσες εκδηλώσεων, για πλήρη έλεγχο όλων των συστημάτων ήχου και εικόνας από την εφαρμογή CRESTRON.

Το resort, το οποίο αντλεί έμπνευση από τις γεωμετρικές φόρμες της αρχιτεκτονικής του νησιού, έχει δυναμικότητα 121 δωματίων, τα περισσότερα εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, ένα μοναδικό spa με εσωτερική και εξωτερική πισίνα, και δύο εστιατόρια.


Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Η ABAS Integrated Systems, διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων ελληνικών και ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.


PRODUCT CATALOGUE

ΝΕΟ!

Maestro Dual Mattress

Magniflex Hellas

ES64 LESS FRAME 2.0 ΕΤΕΜ

ETEM

Χαλαζιακό Ψηφιδωτό Quartz Mosaic

PROLAT

Σχισμές αποστράγγισης για ντουσιέρες από ανοξείδωτο χάλυβα Dallmer Ceraline από την Caramondani Hellas

CARAMONDANI HELLAS
ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Christian Church in Zhangjiagang City

Archetype team - 19/04/2024

Παιδικές χαρές: Από τον Van Eyck στον Πικιώνη

Τάσος Γιαννακόπουλος - 17/04/2024

Νότιες Πύλες Θηβών | Λειτουργική και Αισθητική αναβάθμιση κοινόχρηστων και κοινοφελών χώρων στις παρυφές της Καδμείας

Archetype team - 16/04/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

February Issue vol.2 | 2024
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες