Μπιενάλε 2025: Προκήρυξη Διαγωνισμού για τη θέση Επιμελητή

25/09/2024, 10:00
13/11/2024, 16:00
---
Προκηρύξεις

Biennale 2025
Intelligens. Natural. Artificial. Collective.


Το Υφυπουργείο Πολιτισμού (το Υφυπουργείο) και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου ανακοινώνουν την προκήρυξη διαγωνισμού για επιλογή Επιμελητή για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην 19η Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής της Μπιενάλε Βενετίας 2025. Η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής της Μπιενάλε 2025 θα διεξαχθεί στη Βενετία από τις 10 Μαΐου έως τις 23 Νοεμβρίου 2025, με θεματολογία “Intelligens. Natural. Artificial. Collective.”, σε επιμέλεια του Αρχιτέκτονα Carlo Ratti. Το Υφυπουργείο έχει αναθέσει στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Κύπρου τον συντονισμό διοργάνωσης της Κυπριακής συμμετοχής, της οποίας είναι ο κύριος χορηγός.

Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται σε Αρχιτέκτονες ή ομάδες Αρχιτεκτόνων ή Οργανισμούς που έχουν σχέση με το αντικείμενο και έχουν ως βάση την Κύπρο, ή έχουν αποδεδειγμένη και μακροχρόνια σχέση με τον τόπο, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους. Είναι επιθυμητό οι διαγωνιζόμενοι να έχουν εμπειρία στη διαχείριση και διοργάνωση γεγονότων με πολιτιστικό και αρχιτεκτονικό χαρακτήρα (διοργάνωση αρχιτεκτονικών εκθέσεων, καλλιτεχνικών εκθέσεων και εγκαταστάσεων, συνεδρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων κ.α.).


ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
  • O χώρος που θα φιλοξενήσει το Κυπριακό περίπτερο είναι το Associazione Culturale Spiazzi, Castello 3865, 30124 Venezia.
  • Η διαδικασία υποβολής των προτάσεων διενεργείται ψηφιακά (πατήστε εδώ)
  • Προθεσμία υποβολής: 13 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 16:00
25/09/2024, 10:00
13/11/2024, 16:00
---
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

PRODUCT CATALOGUE

Συρόμενα κουφώματα SlideAir

ALUMIL

New Finsa Melamine Design Collection | Abstracts από την Eltop

ELTOP

ELTOP Latho 3D Milled Wooden Panels

ELTOP

Dallmer Ceraline, Cerafloor και Cerawall από την Caramondani Hellas | Σχισμές αποστράγγισης για ντουσιέρες

CARAMONDANI HELLAS
ALL PRODUCTS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Milan Design Week 2025 (part.1)

Ηρώ Καραβία - 28/05/2025

Ημερίδα “Φως & Υγεία – Η χρονοβιολογική επίδραση του φωτισμού”

Archetype team - 27/05/2025

Συνεταιριστική κατοικία στην 25η Μαρτίου

Ακριτίδου Στυλιανή, Γεωργακοπούλου Μαρουδή - 26/05/2025

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

April Issue | 2025
ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ
SUBSCRIBE