ΕΓΓΡΑΨΟΥ

για να λαμβάνεις τα νέα του Archetype στο email σου!

 Πατώντας 'Subscribe' συμφωνείς με την Πολιτική Απορρήτου

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Δήλωση – Γνωστοποίηση Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Ιδιοκτήτης ιστοσελίδας & Χειριστής Δεδομένων

Demand Customize Marketing Μον. ΕΠΕ

Λεωφ. Αθηνών 233

Χαϊδάρι 12461

Αθήνα, Ελλάδα

Υπεύθυνος: Αντωνάκος Δημήτριος

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επικοινωνίας ιδιοκτήτηinfo@demand.com.gr

Ορισμοί:

 

(1)  «προσωπικά δεδομένα» είναι οποιαδήποτε πληροφορία που σχετίζεται με ένα αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο δεδομένων»)· αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο είναι αυτό που δύναται να αναγνωριστεί, άμεσα ή έμμεσα, συγκεκριμένα με την αναφορά σε ένα αναγνωριστικό στοιχείο όπως το όνομα, ο αριθμός ταυτότητας, τα δεδομένα τοποθεσίας, ένα ηλεκτρονικό αναγνωριστικό στοιχείο ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες ειδικά για τη φυσική, φυσιολογική, γενετική, νοητική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα αυτού του φυσικού προσώπου·

(2)  «επεξεργασία» είναι οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών, η οποία διεξάγεται στα προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα των προσωπικών δεδομένων, με ή χωρίς αυτοματοποιημένα μέσα, όπως συλλογή, καταγραφή, οργάνωση, κατασκευή, αποθήκευση, προσαρμογή ή εναλλαγή, ανάκτηση, διαβούλευση, χρήση, γνωστοποίηση μέσω μετάδοσης, διάδοσης ή με άλλον τρόπο καταστάσα διαθέσιμη, ευθυγράμμιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή·

(3)  «ελεγκτής» είναι οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, πρακτορείο ή άλλο άτομο, το οποίο μόνο του ή από κοινού με άλλους, καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων·

(4)  «επεξεργαστής» είναι οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, πρακτορείο ή άλλο άτομο, το οποίο επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα εκ μέρους του ελεγκτή·

(5)  «χρήστης» είναι το άτομο που χρησιμοποιεί αυτή την εφαρμογή, το οποίο πρέπει να συμπίπτει ή να είναι εξουσιοδοτημένο από το Υποκείμενο Δεδομένων, στο οποίο τα Προσωπικά Δεδομένα αναφέρονται.

 

Τύποι Δεδομένων που συλλέγονται:

Τα Προσωπικά Δεδομένα που αυτή η Εφαρμογή συλλέγει, μόνη της ή μέσω τρίτων μερών, είναι: Cookies, Δεδομένα Χρήσης, όνομα, επώνυμο, γένος, τηλεφωνικός αριθμός, όνομα εταιρείας, επάγγελμα, χώρα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη, πεδίο δραστηριότητας, ταυτότητα Χρήστη, ιστοσελίδα, γεωγραφική θέση, διεύθυνση, όνομα χρήστη, κωδικός, αριθμός Φαξ, φωτογραφία, ποικίλοι τύποι Δεδομένων, πρόθεμα, γλώσσα, φωτογραφία προφίλ και χειρισμός Twitter, Facebook, Instagram, Linkedin, YoutubeChannel, Google +.

Όλα τα Δεδομένα που ζητούνται από αυτή την Εφαρμογή είναι υποχρεωτικά και η αποτυχία να παράσχει αυτά τα Δεδομένα μπορεί να καταστήσει αδύνατο για αυτή την Εφαρμογή να παράσχει τις υπηρεσίες της. Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες αυτή η Εφαρμογή ειδικότερα δηλώνει ότι κάποια Δεδομένα δεν είναι υποχρεωτικά, οι Χρήστες είναι ελεύθεροι να μην επικοινωνήσουν αυτά τα Δεδομένα, χωρίς καθόλου συνέπειες στη διαθεσιμότητα ή στη λειτουργικότητα της υπηρεσίας. Οι χρήστες οι οποίοι είναι αβέβαιοι σχετικά με το ποια Προσωπικά Δεδομένα είναι υποχρεωτικά, είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν με τον Ιδιοκτήτη. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των Cookies -ή άλλων εργαλείων εντοπισμού- από αυτή την Εφαρμογή ή από τους ιδιοκτήτες των υπηρεσιών τρίτων μερών που χρησιμοποιούνται από αυτή την Εφαρμογή, υπηρετεί τον σκοπό του να παράσχει την υπηρεσία που απαιτείται από τον Χρήστη.

Οι Χρήστες είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα τρίτου μέρους τα οποία αποκτώνται, δημοσιεύονται ή μοιράζονται διαμέσου αυτής της Εφαρμογής και για να επιβεβαιώνουν ότι έχουν τη συναίνεση του τρίτου μέρους για να παράσχουν τα Δεδομένα στον Ιδιοκτήτη.

Παρέχοντας τα Δεδομένα του, ο Χρήστης δίνει την συγκατάθεσή του για την επεξεργασία των Δεδομένων για σκοπούς που περιγράφονται κατωτέρω.

Τρόπος επεξεργασίας των Δεδομένων

Η επεξεργασία Δεδομένων διεξάγεται με ηλεκτρονικά και άλλα υλικά μέσα (αποθήκευση σε έντυπη μορφή), ακολουθώντας οργανωτικές διαδικασίες και τρόπους αυστηρά σχετιζόμενους με τους ενδεδειγμένους σκοπούς. Επιπροσθέτως με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας σε ορισμένες περιπτώσεις, τα Δεδομένα μπορεί να είναι προσβάσιμα σε συγκεκριμένους τύπους προσώπων που είναι υπεύθυνα, που εμπλέκονται με τη λειτουργία της ιστοσελίδας (διαχείριση, πωλήσεις, εμπορία, νομικά, σύστημα διαχείρισης) ή με εξωτερικά μέρη (όπως παροχείς υπηρεσιών τρίτου μέρους, μεταφορείς ταχυδρομείου, παροχείς φιλοξενίας, εταιρείες πληροφορικής, πρακτορεία επικοινωνιών) καθορισμένα, αν είναι αναγκαίο, ως Εκτελούντες την Επεξεργασία. Η ενημερωμένη λίστα αυτών των μερών μπορεί να ζητηθεί από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας ανά πάσα στιγμή.

Χρόνος Αποθήκευσης - Δικαίωμα στη λήθη

Τα Δεδομένα φυλάσσονται για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για τις υπηρεσίες που παρέχουμε προς τον Χρήστη, ή δηλώνεται από τους σκοπούς που περιγράφονται σε αυτό το έγγραφο και ο Χρήστης μπορεί πάντα να ζητήσει την αφαίρεση ή καταστροφή των δεδομένων που επεξεργάζεται ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας.

Η χρήση των συλλεγέντων δεδομένων

Τα Δεδομένα που σχετίζονται με τον Χρήστη συλλέγονται για να επιτρέψουν στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας να παράσχει τις υπηρεσίες του, καθώς επίσης και για τους ακόλουθους σκοπούς: διαφημιστικούς, στατιστικούς, επικοινωνίας με τον χρήστη, αλληλεπίδρασης με εξωτερικά κοινωνικά δίκτυα και πλατφόρμες, έκθεσης περιεχομένου από εξωτερικές πλατφόρμες, αλληλεπιδράσεων βασισμένων στην τοποθεσία, διαχείρισης επαφών και αποστολής μηνυμάτων, εγγραφής και αυθεντικοποίησης, στόχευσης από επαναληπτικό μάρκετινγκ και στοχοθετημένης συμπεριφοράς και προστασίας από ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα Προσωπικά Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για κάθε σκοπό, περιγράφονται σε συγκεκριμένες ενότητες αυτού του αρχείου.

Συναίνεση

Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας με τα Δεδομένα του, ο Χρήστης εξουσιοδοτεί αυτή την Εφαρμογή να χρησιμοποιεί αυτές τις λεπτομέρειες για να απαντά σε αιτήματα για πληροφορίες, αναφορές ή οποιουδήποτε άλλου είδους αίτημα υποδεικνύεται από την επικεφαλίδα της φόρμας. Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται: πόλη, όνομα εταιρείας, χώρα, διεύθυνση αλληλογραφίας (οδός, αριθμός, τ.κ.), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πεδίο δραστηριότητας, όνομα, φύλο, επώνυμο, αριθμός τηλεφώνου, επάγγελμα, ταυτότητα Χρήστη και κωδικός ιστοσελίδας. Οι χρήστες των τηλεφωνικών επαφών που παρείχαν τον τηλεφωνικό τους αριθμό, μπορεί να έρθουν σε επικοινωνία για εμπορικούς ή προωθητικούς σκοπούς που σχετίζονται με αυτή την Εφαρμογή, καθώς επίσης και για την πραγματοποίηση αιτημάτων υποστήριξης. Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται: όνομα, επώνυμο, φύλο, επάγγελμα, πεδίο δραστηριότητας, πόλη, χώρα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση αλληλογραφίας.

Εγγραφή και Πιστοποίηση

Με την εγγραφή ή την πιστοποίηση, οι Χρήστες επιτρέπουν στην Εφαρμογή να τους ταυτοποιήσει και να τους δώσει πρόσβαση σε ενδεδειγμένες υπηρεσίες. Σε συνάρτηση με το τι περιγράφεται κατωτέρω, τρίτα μέρη δύνανται να παράσχουν εγγραφή ή πιστοποίηση. Στην περίπτωση αυτή, αυτή η Εφαρμογή θα έχει τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε μερικά Δεδομένα, αποθηκευμένα από αυτές τις υπηρεσίες τρίτων μερών, για σκοπούς εγγραφής ή για αναγνωριστικούς σκοπούς.

Ενέργειες αρμόδιων αρχών

Ο Χρήστης δηλώνει πως γνωρίζει, ότι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας δύναται να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα, κατόπιν αιτήσεως των δημοσίων αρχών.

Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας έχει λάβει όλα τα μέτρα για να προστατεύσει τα συλλεγέντα δεδομένα και να τα διατηρήσει κρυπτογραφημένα. Σε περίπτωση αθέτησης, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση του χρήστη εντός εβδομήντα δύο ωρών για οποιοδήποτε συμβάν, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε περίπτωση που αισθανθείτε ότι έχετε προβλήματα ή απορίες ή νιώσετε ανασφαλείς, έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την αρμόδια αρχή στην Ελλάδα, την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Αρχεία καταγραφής συστήματος και συντήρηση

Για λειτουργικούς και συντηρητικούς σκοπούς, αυτή η Εφαρμογή και οποιεσδήποτε υπηρεσίες τρίτων μερών μπορεί να συλλέγουν αρχεία που καταγράφουν διάδραση με αυτή την Εφαρμογή (Αρχεία καταγραφής συστήματος) ή να συλλέγουν για τον σκοπό αυτό, άλλα Προσωπικά Δεδομένα (όπως Διεύθυνση IP).

Τα δικαιώματα των Χρηστών

Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα, οποιαδήποτε στιγμή, να ξέρουν εάν τα Προσωπικά τους Δεδομένα έχουν αποθηκευτεί και μπορούν να συμβουλεύσουν τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας να πληροφορηθεί για τα περιεχόμενα και την προέλευση, να επαληθεύσει την ακρίβειά τους ή να αιτηθεί να συμπληρωθούν, να σβηστούν, να ακυρωθούν, να αναβαθμιστούν ή να διορθωθούν, ή να μετατραπούν σε ανώνυμη μορφή, ή να μπλοκάρει οποιαδήποτε δεδομένα που κρατούνται κατά παράβαση του νόμου, καθώς επίσης και να αντιτάξει τη διαχείρισή τους για οποιουσδήποτε και για όλους τους νόμιμους λόγους. Τα αιτήματα πρέπει να σταλούν στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας, στις πληροφορίες επαφής που ορίζονται ανωτέρω.

Δεδομένα Χρήσης

Πληροφορίες μπορεί να συλλέγονται αυτόματα από αυτή την Εφαρμογή (ή από υπηρεσίες τρίτων μερών που απασχολούνται σε αυτή την Εφαρμογή), οι οποίες μπορεί να συμπεριλαμβάνουν: τη διεύθυνση IP ή ονόματα τομέα των υπολογιστών που χρησιμοποιούνται από τους Χρήστες που χρησιμοποιούν αυτή την Εφαρμογή, τη διεύθυνση ΕΑΠ (Ενιαίο Αναγνωριστικό Πόρων), το χρόνο του αιτήματος, τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για να υποβληθεί το αίτημα στον διακομιστή, το μέγεθος του αρχείου που εστάλη σε απάντηση, τον αριθμητικό κωδικό που δείχνει την κατάσταση της απάντησης του διακομιστή (επιτυχές αποτέλεσμα, σφάλμα, κλπ), τη χώρα προέλευσης, τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης και του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιήθηκε από τον Χρήστη, τις ποικίλες λεπτομέρειες χρόνου ανά επίσκεψη (π.χ. τον χρόνο που ξοδεύτηκε σε κάθε σελίδα στα πλαίσια της Εφαρμογής) και λεπτομέρειες για τη διαδρομή που ακολουθήθηκε στα πλαίσια της Εφαρμογής, με ειδική αναφορά στην αλληλουχία των σελίδων που επισκέφθηκε και άλλες παραμέτρους σχετικά με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής και/το περιβάλλον πληροφορικής του Χρήστη.

Cookies

Μικρά μέρη των δεδομένων αποθηκεύονται στη συσκευή του Χρήστη για λόγους σχετικούς με τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Συμβάλλει στην αποθήκευση πληροφοριών που σχετίζονται με την επίσκεψη των χρηστών, όπως η γλώσσα, η διατήρηση του κωδικού και του προφίλ και άλλες ρυθμίσεις. Τα cookies χρησιμοποιούνται για να διατηρούνται οι προτιμήσεις ασφαλούς αναζήτησης και να βελτιωθεί η μνήμη της σελίδας σχετικά με τον εκάστοτε χρήστη, για διαφημιστικούς σκοπούς, την καταμέτρηση της επισκεψιμότητας ανά σελίδα, την ευκολότερη εγγραφή στις υπηρεσίες και την προστασία των δεδομένων.

Νομικές πληροφορίες

Ειδοποίηση σε Ευρωπαϊκούς Χρήστες: αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει προετοιμαστεί σε εκπλήρωση των υποχρεώσεων του άρθρου 10 της Οδηγίας του ΕΣ. ν. 95/46/ΕΣ και υπό τις Διατάξεις της Οδηγίας 2002/58/ΕΣ, όπως αναθεωρήθηκε από την Οδηγία 2009/136/ΕΣ, για το θέμα των Cookies και του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και για την ελεύθερη κυκλοφορία τέτοιων δεδομένων και καταργώντας την Οδηγία 95/46/ΕΣ (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 25/05/2018

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ARCHETYPE

Μπορείς να καταχωρήσεις το έργο σου με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσα από το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου στο archetype.gr Συνδέσου Εδώ
Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του αρχιτεκτονικού σου γραφείου Εγγράψου Εδώ
Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις πληροφορίες και φωτογραφίες για το έργο σου στο info @ archetype.gr Στείλε Πληροφορίες